Rólunk

Hódmezővásárhely határában, különösen szép helyen, egy 100 éves park közepén, műemlék jellegű épületekben helyezkedik el részvénytársaságunk Vándorsólyom nevű fogadója.

A környezet szépsége, Ficsérpuszta és a Mártélyi Tájvédelmi Körzet közelsége kellemes felüdülési, kikapcsolódási lehetőséget nyújt a természet kedvelőinek. A közelben megfigyelhetők a ritka madárfajok, a vadászat kedvelőinek pedig több vadásztársaság nyújt segítséget az őz, vaddisznó- és apróvad vadászatnál. A Vándorsólyom Fogadótól kerékpárút vezet a városig, s a mártélyi Tisza-holtágig is. Ficsérpuszta, Mártély Tájvédelmi Körzet közelsége felüdülést, kikapcsolódási lehetőséget nyújt a természet kedvelőinek is.

Kerékpárral három kilométer a városban található termál fürdő, s más egyéb turisztikai nevezetességek, múzeum, tájház, kézműves műhelyek stb.

Kirándulóhelyek: 

Hódmezővásárhelytől való távolsága: 1 km (Tornyai János Múzeum, Emlékpont Múzeum, zsinagóga, templomok, tájház, kézműves műhelyek, fedett uszoda, teniszpálya, sportpályák, kerékpárutak)
Mártélyi Holt-Tisza-ágtól való távolsága: 14 km
Mindszenti Élő-Tiszától való távolsága: 20 km
Ópusztaszeri Nemzeti Történelmi Emlékpark komppal Mindszent felé: 33 km
Szegedtől való távolsága: 25 km.

Az év minden időszakában igényes szolgáltatásaival várja az üzletembereket, a természetet, a lovakat, a lovassportot kedvelőket és a fáradt vándorokat is.